Гостувачко предавање на тема: CI/CD introduction – Jenkins

Почитувани,

На 23.04.2019 (Вторник) од 10:30 – 11:15 часот на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, претставник на ИТ компанијата INTERWORKS ќе одржи гостувачко предавање на тема: CI/CD introduction – Jenkins.

Поканети се сите заинтересирани во просториите на ФИКТ, предавална СС.