Демо Ден – Старт-ап настан на годината

Почитувани колеги, студенти, пријатели

ФИКТ срдечно Ве поканува да земете учество на следниот настан кој го организираме заедно со Преда+ фондацијата.

Официјалниот завршен настан на акцелераторската програма EMPLOYOUTH. За време на серија од 3 – минутни презентации, 24 нови стартап идеи ќе го дададат својот максимум пред критична публика од инвеститори и извршни директори.

Овој настан е организиран како дел од Еmloyouth – Универзитетска пилот програма за стартапи во пелагонискиот регион, проект финасиран од ЕУ преку Interreg програмата за прекугранична соработка со Грција

* ИНОВАТИВНИ БИЗНИС ИДЕИ
* ПАУЗИ ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ ПОМЕЃУ ИНВЕСТИТОРИТЕ И ЗАИНТЕРЕСИРАНИТЕ ПРЕТПРИЕМАЧИ И АПЛИКАНТИТЕ
* ОПУШТЕНА АТМОСФЕРА со Дј сет
#Predaplus #Employouth #iodbitolasemozi #InterregIPACBC