Десетто јубилејно доделување на дипломи на ФИКТ

Десетто јубилејно доделување на дипломи на ФИКТ.

Прво во новата зграда.

Честитки драги колеги!

65609492_1693756954101935_127240459138367488_n 66338725_1693757310768566_5821352987431272448_o 65906477_1693757600768537_5475704589363707904_o