Заменик Министерот за образование и наука проф. д-р Петар Атанасов во посета на ФИКТ

Денес во посета на ФИКТ беше Заменик Министерот за образование и наука проф. д-р Петар Атанасов. Заменик Министерот ја посети новата зграда на ФИКТ која е во изградба и се запозна со текот на работите. За новата зграда на ФИКТ во 2018 Министерството за образование и наука додели 20 милиони денари. Му благодариме на Заменик Министерот за посетата и се надеваме на успешна соработка и во наредната година.

ss01
ss02 ss03