Инфо сесија Стартапувај во Битола

Претставници на #ФИТР одржаа Инфо сесија #Стартапувај во Битола на која #млади студенти од Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола се информираа за јавниот повик за финансиска поддршка на новоосновани старт-ап и спин-оф компании #Стартапувај.

Линк до повикот: fitr.mk/startapuvaj

 

45085088_858128484357447_7907682331270316032_o
45085776_858128661024096_6183739199468863488_o 44948276_858128647690764_6296650539606212608_o