КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКА ПРАКСА И ВРАБОТУВАЊЕ

Нетцетера објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИКТ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Битола, отворена е следната пракса. 
– Summer Internship

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:
– https://jobs.netcetera.com.mk/details.html?pid=2646

Дополнително, отворени се следните работни позиции:
– iOS Engineer
– Senior Software Engineer
– Software Engineer
– Android Engineer

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

– https://jobs.netcetera.com.mk/home.html#bitola