Оглас за практична работа во Netcetera – Битола

Компанијата Netcetera објави оглас за практична работа во канцелариите на Netcetera во Битола. Ова е убава можност судентите да се стекнат со практична работа на реални проекти, но и можност да станат дел од еден тим кој успешно работи веќе долги години.
Сите заинтересирани студенти можат да се пријават на следниот линк: https://jobs.netcetera.com.mk/details.html?pid=2565
Рокот за пријавување е до 10ти март 2018. Праксата се планира да започне на крајот на март, а ќе трае 4 месеци.