ПЛАТЕНА ПРАКТИЧНА РАБОТА НА МЛАДИНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

“Европски вредности за иднината на ЈИЕ”

Доколу сте млади и амбициозни, имате желба за учење нови работи и одлично го познавате англискиот јазик овој оглас е вратата кон вашиот успех.

Ќе се стекнете со следните вештини и знаења:

  • Основи за промоција за меѓународен настан за млади луѓе;
  • Тимска работа;
  • Основи на логистичка подготовка на меѓународен настан;
  • Запознавање со менаџмент на веб платформа;
  • Користење на Социјални Медиуми за промоција и маркетинг.

Потребни предзнаења:

  • англиски јазик
  • желба за учење нови работи

Времетраење:

  • Минимум 1 месец
  • Максимум 3 месеци

Праксата почнува од 20ти Јули, 2018 година!

Минимум работни часови:

Практичната настава ќе биде со времетраење од  6 часа дневно во период од 10.00 до 16.00 часот.

Надомест: 6000 ден. / месечно

Отворени позиции: 2

Можност за вработување на еден од кандидатите после завршување на праксата.

Доколку сте заинтересирани, ве молиме испратете ја вашата кратка биографија на contact@youthalliance.org.mk со назнака “За практична настава” не подоцна од 15.07.2018 година.