ПОКАНА ЗА ИНФО СЕСИЈА НАМЕНЕТА ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФИКТ – БИТОЛА И ОСТАНАТИ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ

презентација на инструментот за поддршка –

Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин -оф на Фондот за иновации и технолошки развој

 

Дата и време: 11-ти Мај (Вторник) од 11:00 часот

Линк за пристап до online инфо сесија (Zoom): https://us02web.zoom.us/j/88116683476

Meeting ID: 881 1668 3476
Passcode: 580925

https://fitr.mk/startapuvaj3