ПОКАНА ЗА ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

Првиот свечен час за студентите од генерацијата 2017/18, запишани на прв циклус студии на Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола, ќе се одржи на ден 18.09.2017 год. (понеделник) со почеток во 10.00 часот.

 

Редовната настава ќе започне на ден 19.09.2017 год.