Покана за 16та Меѓународна Младинска Конференција

Конференцијата ја организира Младински Сојуз – Крушево во соработка со Фондација Фридрих Еберт, канцеларијата Скопје и е поддржана од Пактот за Стабилност на Југоисточна Европа преку Германска амбасада Скопје, програмата ЦИВИКА Мобилитас и Агенција за Млади и Спорт.

 

Повеќе информации може да најдете на веб страната. Исто така, може да нѐ контактирате на FacebookTwitter, Skype (krusevo youth)мејл