Потпишан меморандум за соработка со МАСИТ

 

Денес, извршниот директор на МАСИТ Анита Никова, потпиша меморандум за соработка со Игор Неделковски, декан на Факултет за информатички и комуникациски технологии – Битола.
Посакуваме многу успех во идната соработка!

sl01