Пракса во Ассеко

Ассеко СЕЕ  и оваа година организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство.

Праксата ќе се одржи период од 21.10.2019 до 14.11.2019.

Oglas-Asseco 10_2019