Прв академски час

Ве известуваме дека првиот академски час со студентите од прва година ќе се одржи во
Петок (01.10) со почеток од 11 часот.
Во согласност со COVID протоколите, студентите ќе бидат поделени во две простории (амфитеатар и свечена сала).