Предавање и симулација за студентски стартап компании

Во среда 14ти Септември г-дин Јан Јангблоед од Холандија, експерт по студентско претприемништво ќе одржи предавање и симулација на старт-ап компанија. Настанот ќе започне во 10 часот на ФИКТ. Се покануваат студентите да земат учество.