Предавање на тема: Technology Enhanced Learning

На 30.05.2019 г. (четврток) со почеток во 10.30 часот во просториите на нашиот Факултет (просторија П1) ќе се одржи предавање на тема: Technology Enhanced Learning
Предавач е проф. д-р Мирјана Ивановиќ од Универзитетот во Нови Сад, Факултет за Математика и Информатика, Нови Сад.
Предавањето се реализира во рамките на програмата за мобилност на студенти и наставен кадар CEEPUS.