Пријавување за новата Graduate програма во Ендава

Програмата ќе се одвива целосно онлајн, а овојпат имаме повеќе отворени места во:

Software Development

Automation Testing

Applications Management

DevOps

Подетални информации може да се најдат на следниот линк:

ВИДИ ЈА ПРОГРАМАТА