Промоција на дипломирани студенти на прв и втор циклус на студии

На ден 20.12.2017 година на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, свечено беа доделени дипломи на студенти на прв и втор циклус на студии.

Им честитаме и им посакуваме успех во професионалната кариера!

****** СЛИКИ ******

IMG_20171220_113223_3