Промоција на дипломирани студенти

На ден 17.05.2017 година на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, свечено беа доделени дипломи на студенти на прв и втор циклус на студии. И тоа 5 дипломи на втор циклус на студии и 70 дипломи на прв циклус студии.

Им честитаме и им посакуваме успех во професионалната кариера!

**** Слики ****

dav