Промоција на дипломирани студенти и магистрирани студенти

Почитувани

Ве покануваме да бидете дел од свеченото доделување на дипломите кое ќе се одржи на Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола,  на ден 20.12.2017 година, со почеток во 11:00 часот во Свечената сала на Факултетот.

 Во очекување на вашето присуство срдечно Ве поздравуваме,

 Напомена: Задолжително понесете документ за лична идентификација, а подигнувањето на дипломите ќе биде лично или со полномошно заверено на нотар.

 

                                                                                                    Од  Управата

Список на дипломирани студенти

Список на магистрирани студенти