Промоција на дипломирани студенти

Денес, на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, им беа доделени дипломи на 47 студенти на прв циклус студии и на 11 магистри, на вкупно 8 различни студиски програми.

Им честитаме и им посакуваме успех во професионалната кариера!

IMG_20151216_120512 IMG_20151216_121639
IMG_20151216_115424