Свечен час за студентите запишани во прва година во учебната 2016/2017

Се известуваат студентите запишани во прва година на Факултетот за информатички и комуникациски технологии Битола, дека свечениот час за студентите ќе се одржи во рамките на Факултетот на ден 15.09.2016 (четврток) со почеток во 12:00 часот.

Ве покануваме да бидете дел од овој свечен настан.