Студиска посета на Народна Република Кина за студенти од ИКТ факултети

Конкурс за аплицирање за студиска посета на Народна Република Кина за студенти од ИКТ факултети во рамките на студиската програма „Seeds for the future” со која компанијата Huawei од Кина им нуди на најдобрите студенти можност да се запознаат со нејзиното работење во доменот на ИКТ индустријата.
Сите трошоци за оваа програма се покриени од компанијата Huawei.

Крајниот рок за аплицирање е 27.06.2017.

повеќе