Учество со своја апликација на Хакатон настанот

МИНИСТЕРСТВО ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО И АДМИНИСТРАЦИЈА: „Сите заинтересирани девелопери кои сакаат да учествуваат со своја апликација на Хакатон настанот, до 20 мај да ја осмислат својата идеја и да се обратат до министерството доколку им се потребни дополнителни податоци, со цел истите да бидат достапни. Хакатонот ќе трае до 15 јуни, кога ќе бидат објавени победниците на настанот!“

 

http://www.mioa.gov.mk/?q=node/3950