ФИКТ потпиша Меморандум за соработка со Електрани на Македонија

Факултетот за информатички и комуникациски технологии денес потпиша Меморандум за соработка со АД Електрани на Македонија. Со овој чин, се отвараат големи можности за соработка кои вклучуваат студентски пракси, стипендии, како и поддршка од АД ЕЛЕМ при реализацијата на наставно-научни активности на Факултетот.

sl