Денес на ФИКТ се одржа Отворен ден на кој беа доделени дипломи на дипломирани и магистрирани студенти, а се претставивме и пред матурантите – нашите идни студенти. Ви благодариме на сите што присуствувавте. Срдечни честитки за дипломираните и магистрираните студенти.

fikt