ERASMUS+ Програмата за Академска 2018/2019

ПРЕЛИМИНАРЕН ПОВИК

за изразување интерес за мобилност во рамките на

 ERASMUS+ Програмата

Академска 2018/2019

 

 Врз основа на повикот за предлог-проекти за 2018 година во рамките на Програмата Еразмус+,  УКЛО го објавува

 Повикот за изразување прелиминарен интерес за учество во мобилност во рамките на Е+ Програмата Клучна акција 103: индивидуална мобилност за учење, Високо образование:

- мобилност на студентите за студирање (SMS)

- мобилност на студенти за стажирање (SMP)

- мобилност на академски кадар за настава (ЅТА)

повеќе:

Конкурс

Прелиминарна пријава студент

Прелиминарна пријава Staff

E+ договори