InterWorks организира Tech Meet Up настан

Како дел од традицијата за органзирање на Tech Meet Up настани, InterWorks и оваа година организира настан на кој ќе бидат презентирани теми поврзани со технологијата како и со самата компанија. Оваа година настанот ќе се одржи на 27.03 во хотел Театар, Битола од 17.30 часот.

Освен технологија и дружење, настанот претставува одлична можност да дознаете повеќе за позитивната атмосфера во InterWorks, како и за начинот на кој и вие би можеле да станете дел од тимот на InterWorks.

 

Повеќе

веб-страна:  https://interworks.com.mk/tech-meet-up-2018-be-green/

ФБ: https://www.facebook.com/events/363199124162176/