Предавање на тема „Creativity, Innovation and Entrepreneurship“

На 11.12.2015 година (петок) од 8:30 часот во Свечаната Сала на ФИКТ (СС) ќе се одржи предавање од господинот Jang Jangbloed претставник и експерт на холандската организација PUM.
Предавањето е на тема „Creativity, Innovation and Entrepreneurship“.
Поканети се сите заинтересирани да присуствуваат.