Гостувачко предавање на тема Bioinformatics and Its Applications in the Big Data Era

Во понеделник, 21.10.2019 година,  со почеток од 16:20 во амфитеатарот на ФИКТ, проф д-р Минг Чен од Универзитетот во Џејѓинг, Хангџоу, НР Кина ќе одржи гостувачко предавање  на тема Bioinformatics and Its Applications in the Big Data Era.