ИЗВЕДУВАЊЕ НА ON-LINE НАСТАВА НА ФИКТ ПРЕКУ СИСТЕМИ ЗА ДАЛЕЧИНСКО УЧЕЊЕ

Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола претходната недела спроведе значаен број на on-line предавања и интензивно тестирање на неколку различни платформи за далечинско учење.

Редовната on-line настава продолжува во согласност со распоредот на часови. Сите дополнителни информации ќе ги добиете од предметните професори.

Останете дома.