Конкурс за работа во Netcetera

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИКТ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Битола, отворени се следните позиции:

 

  • Spring internship
  • Spring Data Scientist Internship
  • DevOps Engineer
  • Software Architect
  • Tech Lead

 

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

https://www.netcetera.com/home/careers.html