Повик за пракса со можност за вработување во МСА

MCA е софтверска компанија основана во 2008 г. Работи на проекти кои вклучуваат комплетна изработка на софтверски решенија за странски клиенти (Данска, Шветска, Швајцарија, САД…), главно во финансиска и телеком индустрија. Проектите се долгорочни, комплексни и стабилни, а праксата нуди можност за вработување. 
 
ПОВИК:
 

#StayAtHome Internship

МЦА објавува пракса за КОВИД периодот со фокус на backend технологии, со можност за вработување. Огласот можете да го погледнете тука: LINK