Прв академски час за студентите од прва година

Првиот свечен час за студентите од прва година, запишани на прв циклус студии на Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола, ќе се одржи на ден 01.10.2020 год. (четврток) со почеток во 11.00 часот.

задолжително почитување на мерките и протоколите за заштита од КОВИД-19