Промоција на дипломирани студенти на прв и втор циклус на студии

На ден 20.12.2019 година на Факултетот за информатички и комуникациски технологии, свечено беа доделени дипломи на студенти на прв и втор циклус на студии.

Им честитаме и им посакуваме успех во професионалната кариера!

IMG_20191220_112042_BURST1
IMG_20191220_110412 IMG_20191220_110546_1