Свечено доделување на дипломите

Почитувани

Ве покануваме да бидете дел од свеченото доделување на дипломите кое ќе се одржи на Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола,  на ден 20.12.2019 година, со почеток во 11:00 часот во Амфитеатарот на Факултетот.

 Во очекување на вашето присуство срдечно Ве поздравуваме,

Напомена: Задолжително понесете документ за лична идентификација, а подигнувањето на дипломите ќе биде лично или со полномошно заверено на нотар.

АГЕНДА

  • 10:00 – 10:30    Задолжување со одори
  • 10:30    Влегување во Амфитеатар
  • 11:00   Свечено доделување на дипломите
  • Групна слика
  • 11:30 – 12:00  Раздолжување со одори

СПИСОК НА ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ

Кривчевска Ивана  (Просек 10)

Велјановска Христина
Димитриевска Ана
Илиевска Мира
Ѓаковски Благоја
Чергоски Дарко
Јовановски Христијан
Тргачевска Теодора
Стефановски Борче
Далипи Зани
Деловски Христијан
Талевски Тино
Гроздановски Иванче
Игевска Виолета
Димовски Марјан
Димоски Мартин
Спировски Стефан
Илиески Душан
Мазниковска Гордана
Димовска Моника
Петровска Кристина
Илиеска Емилија
Спасеновски Маријан
Колевска Александра
Јовановски Јован
Христоска Фросина
Конеска Евгенија
Мировски Александар
Богоески Јане
Милошоски Александар
Мицев Алберто
Велјановски Александар
Пејовска Анѓела
Апостолоска Симона
Корлевска Христина
Филиповска Ивана
Најдовски Кристијан
Неделковска Маја
Лазаревска Ема
Петровски Димитар