CodeFu 2020 Summer Seasonal

Резервирајте го датумот!

13 Септември, со почеток во 12.00 ќе се одржи CodeFu 2020 Summer Seasonal!

Доколку сеуште не сте регистрирани, може да го направите тоа на следниот линк: https://codefu.mk/register.html