SMART START ПРОГРАМА НА МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ

Размислувате за професионален почеток на вашата кариера?

Сакате да се развивате, да стекнете практично искуство и да ги покажете своите таленти!

Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина.

Smart Start програмата на Македонски Телеком за студентите од Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, ќе се одржи на:

17-ти март 2021 г. во 12:00 часот,

Вклучете се на WebEx настанот, преку следниот линк:

https://mktelekom.webex.com/mktelekom/onstage/g.php?MTID=e2411331046ad1b1488920ce700447f49

лозинка 1111

 

Дознајте што нуди Smart Start програмата и како можете да аплицирате за проектите.

Дотогаш, приклучете се на Facebook групата Smart Start во Македонски Телеком: http://bit.ly/3kqkvop

 

Baner 480x183