3-та награда на Codefest 2016 за студенти на ФИКТ

Тимот ABI составен од студенти на ФИКТ, на натпреварот CodeFest 2016 во Охрид (32-часовен маратон во програмирање), освои:

3-та награда на Codefest 2016 !!
Награда за Best Mobile App на Codefest 2016 (Meeting Venue & Schedule System) !!

како и:

Награда за Exceptional participants на Codefest 2016 од компанијата Seavus (со можност за 3 месечна поддршка од Seavus Incubator)
5 влезници за членовите на тимот на Spark.me во Будва (28-29 Мај)
3 влезници за LEAP Summit во Загреб (5-7 Мај)
2 влезници за Startup Pirates во Тирана (23-30 Април)
Full Team Participation at StartQube Summer Camp – од STARTUP ZONE
6 Months Free Incubation, 3 business skills trainiing/workshops, како и бесплатна промоција на TechPark национални и интернационални настани – SEEUTechPark
Околу 10 ваучери за бесплатен веб хостинг и регистрација на домен…

Честитки и им посакуваме уште поголеми успеси во иднина!

codeFest 2016